Jump to content

UX2 Loud Continuous Noises


Recommended Posts

I bought the UX2 to pair with my AT2035 for the use of recording my voice (I livestream).
I haven't been able to get it to work at all without some sort of noise but it's gotten worse since my last clean install.
I've been back and forth with official support and haven't made any progress.
At this point you can't hear my mic at all.

Here's a video I recorded with my UX2 plugged in.

WARNING: Loud noise.
https://youtu.be/mN8c6cg7qPI

 

 

Please let me know of any fixes or settings you see that might be wrong.

Thanks.

PC SPECS:
Windows 10 64-bit
Intel i7-4770K 3.5GHz
ASRock Z87 Extreme6
G.Skill Ripjaws X Series 4x8GB (32GB) DDR3-1866
OCZ Vertex 460 SSD
Seagate Barracuda 2TB (2x)
Asus Radeon R9 290X 4GB
Corsair RM 1000W 80+ Gold

EDIT: I've uninstalled everything off of my SSD and reinstalled it all onto one of my HDD to see if that would help. Still getting loud continuous noise.

Edited by onyxnotfound
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...