Jump to content

mrvlhs

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Registered Products
    3

mrvlhs's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. @slammer88 have you managed to fix this? Thanks
  2. @LinHui How did you fix this? @tyler1337 Have you found a solution?
  3. Have you managed to fix this? @Patinizer's solution is not working. Thanks!
  4. Have you managed to fix this? Thanks!
  5. I'm running Windows 10. My UX2 works fine until I suspend the PC, which upon turning it back on makes Pod Farm standalone create a very strong white noise issue as described in the attached image. Rebooting multiple times until the issue goes away has been the only fix for this. A single reboot often does not fix the issue. Rebooting several times per day is not a good long term solution for me as I use several software that I want to keep in the current state while I work on it instead of constantly reopening everything, which will take several minutes of lost time on each occurence. Furthermore I can tell that the interface is directly plugged into the USB slot. I have tried other USB slots but that does not seem to fix it. Unplugging the interface and replugging also does not fix it. I have not used this interface for a while and this is a new Acer Nitro 5 Laptop connected to an external screen. I'm pretty much desperate at this point. Any help is welcome. Thank you
×
×
  • Create New...