Jump to content
Sign in to follow this  
BuleriaChk

Helix Native 1.01 authorization issue (resolved)

Recommended Posts

Update: The issue was resolved by opening up Native (with the error message) and then clicking on the gearbox in the lower left corner.  I then de-authorized and re-authorized the laptop, and everything seems ok now.

 

 

=========================================================

(Previously):

 

I downloaded the 1.01 installer, and it installed fine on my desktop, but not on my laptop . Version 1.00 installed fine with no issue on my laptop.

It seemed to install ok on my laptop (Device Dell7359 is computer name) (using ASIO4ALL), but when I try to bring it up, I get the message:

"Failed to connect to DSP engine. (Device has not been initialized properly)

"

I tried my GT-001 with the same message. Otherwise, both drivers work fine; it is only with Line 6 plugins.

version 1.00 worked fine.....

When I tried to bring up Pod Farm 2, it said the computer was not authorized.
I tried to do everything I could think of (including re-authorizing and rebooting), but to no avail. So I think something went haywire with the licensing...
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...