Jump to content
Sign in to follow this  
VirtualGuitars

Line 6 Forum Issues

Recommended Posts

Thank you, Line 6 for fixing whatever forum issues that I was experiencing.  it looks like something wasn't working with an API in your forum software or an issue with your SSL certificate(s).  I wasn't sure where to report it, but nonetheless there are no more issues now.   :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

friend, you spoke too soon ;)  :rolleyes: :mellow:

 

hours ago I have already reported the problem on the TGP forum, when it was still not possible to post anything here, but I see that the website problems have been solved only partially at the moment of writing ..

 

for example, as soon as I log into the forum, the page that is shown to me is the one with my account information (my licenses, devices serial numbers, etc.) ..

 

also, if I try to see the posts preview I can not do it anymore

 

Yep, I did speak too soon.  An hour later I kept seeing timeouts again nor could I post anything.  I tried multiple browsers on multiple OS'.  Glad I'm not the only one having the problem.  Hopefully they will get it fixed soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×