Jump to content
Sign in to follow this  
tej0CZ

Downloading presets from CustomTone doesn't work

Recommended Posts

Hello guys,

I bought Spider V last week, I'm very satisfied with the amp and the abilities it offers, but I encountered an issue when trying to download presets from customtone. I've registered my amp, added receipt and everything necessary, but when I try to download presets It shows me message attached below everytime. Do you know what could be the problem? Thanks in advance for any help.

Have a nice day!

T.

post-2670044-0-59970800-1516642452_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

On Spider V you can download tone from the Tone Cloud, not from customtone.  You can do it from Spider Remote on your Android or iOS device.Just look for the Tones icon at the bottom of the screen.

 

On PC or Mac  the feature is not available yet, but you can vote for it here:

 

https://line6.ideasc...re/917678-23508

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...