Jump to content
Sign in to follow this  
sicarium

Got A Bass Podxt No Sound At All

Recommended Posts

Good day guys , i really like line6 bass pod, i had one years ago, i really liked it because of the simplicity of it, plug and play and you're all set, someone sold me a 2nd hand podxt , no matter what i do i could not get it to work, i have a small 15watt amp and headphones, there's no sound comming, I'm sure there's something that i am missing, please help, 

Share this post


Link to post
Share on other sites

check the inputs maybe?, have you connected it to line6 monkey and upgraded it?

(you may lose model packs...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok i might have a solution to this, my friend told me if the adapter was a line6 which is not, the guy that sold it to me gave me a different adapter, lucky it didnt toast the motherboard on the pod, i will purchase another adapter that will match the pod's requirements, hope this works, 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please make sure it's AC to AC.

 

Many aftermarket adapters are AC to DC (probably what the guy gave you) and will eventually fry the Pod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×