Jump to content
Sign in to follow this  
satch64

FBV3 Wahwah doesn't work

Recommended Posts

Hello, I rarely use my wahwah and volume pedal, I'm afraid it doesn't work. However I know how to use it, there is not much to do ... my pedal is well activated I tested different effect wah wah wah it does not change anything.

I updated my spider v 60 to version 2.02 just in case, it doesn't change anything.

Do you have an idea?

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the volume pedal effect work when using the expression pedal? The expression pedal switches between volume and wah by pressing down on the toe until you feel a click. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,
The click works well, I manage to switch from volume to wahwah, for the rest it doesn't work.

I think it's a component of death.

I'll get it fixed at my music store.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a thread somewhere that replacing a cheap LED on the board fixes problem... apparently they blow up easily.

Mine stopped working and I ordered a 10-pack of LEDs.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...