Jump to content
Cre8tivexpert

POD 2.0 Input Clipping/Interference Problem

Recommended Posts

Help - My POD 2.0 has started to exhibit some kind of input clipping/interference. I’ve checked cables and surge protector and everything is normal there but intermittently the input sound will glitch. Dos this indicate that my device is dying? I’ve heard of capacitors going bad but has anyone experienced this and how did you resolve. Much appreciated. Might be time to pull the trigger on a POD Go.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You may want to try a few things:

  • Swap your cables and see if that helps. (I recommend not using homemade cables.)
  • Check your settings, especially the AIR switch.
  • Try moving all of the knobs and sliders.  Work them a little bit. Over time they can get oxidized and that can cause problems. 

 

Good luck. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you daveny5!

 

My POD 2.0 is working properly now after your suggestions! I gave all the knobs and sliders a little back and forth and slid the Air switch back and forth a few times and now the clipping is gone.

 

Thank You Again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...