Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

1 switch looper not functioning correctly


paulcanning
 Share

Recommended Posts

I've been using the 1 switch looper on my Pod Go and suddenly it is no longer working correctly.  I can set up a loop fine and then press the assigned switch to play the loop.  However, I cannot then stop the loop (should stop with 2 switch presses) or erase the loop (should erase by holding the switch down for a brief moment).  It is weird, the 6 switch looper works fine.  I have just updated the software but that hasn't helped. Any advice would be much appreciated. 

Link to comment
Share on other sites

On 11/20/2023 at 11:08 PM, paulcanning said:

I've been using the 1 switch looper on my Pod Go and suddenly it is no longer working correctly.  I can set up a loop fine and then press the assigned switch to play the loop.  However, I cannot then stop the loop (should stop with 2 switch presses) or erase the loop (should erase by holding the switch down for a brief moment).  It is weird, the 6 switch looper works fine.  I have just updated the software but that hasn't helped. Any advice would be much appreciated. 

 

When you updated did you reset back to factory as recommended by Line 6?  If not, back up your patches and reset back to factory. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...