Jump to content
Sign in to follow this  
mrspeta

Spider IV display problem

Recommended Posts

Don't know why, but my Spider IV 75 keeps showing me EQ settings on my screen and I can't remove it. It's really annoying, because i can't navigate to anything else. Please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to me theres an issue with one of the eq pots.

Try a master reset on the amp.hope that helps

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm starting to have the exact same issues today too.  It's never happened before.  I too have the upgraded firmware.  It's a little hotter in my apt today but it would be no different of an environment than if I was at a club with this amp.  I have too many custom tones to want to try a master reset.  Is there some kind of patch fix for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

with the amp off,try moving all the pots on the amp full left to full right and then turn the amp on.

I had this issue once and that cured it

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dang Jak.... That did cure it. :D  Thanks for the tip.  I don't play this amp as much as my Spider Valve MkII Boghner,  but I want to start bringing in a smaller set up for some other gigs. Thanks again!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

full points to me,lol.

I think the pots get a little sticky from time to time in turn,that makes the screen freeze up

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×