Jump to content

ess765

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ess765

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1
  1. Yes, SilverHead/ Uber Guru. The bug seems to be related with syncronization between software and hardware when both are conected trying to write or correct patches. Basicly by what I undestand, the "save" operation is only trustable when we save via hardware pressing twice the Sava Button on the POD. And also it seems a good advice to never change pacthes through hardware step buttons while conected to a computer with the POD editor software.running.
  2. Hi Lorenzo, I ll try your sugestions . Thanks a lot. Anyway it seems for me clearly that we have some bug cause the editing software was suposed to handles this issues.It really seems that some comunication between software and hardware is not working properly. I ll let you know soon if your advices solved my issues. Regards from Brazil.
  3. I Have this same issue with my hd500. I ve done everything I should, tried to save each patch or the whole list but when I change the patch and come back to the on I changed it just didnt save. I m sure this is a bug. And today it was even more strange: I had the HD connected to my laptop with the HD editor. I edited the patch through the sotware and hit with my foot (after sending the saved modifications from the laptop to the hardware) another patch. Then when I hit back (through foot) to the modified patch, and the sound heard was the old one while the changes I made via the software where registered vissually but the sound didn t changed. Then I double clicked (with my finger) this patch that was selected and the sound finally got new. But everytime I save (and the software confirmed it) whenever I change this patch into another one and try to recall it, I still can only find the older one. And this has happened not only with volume but also with delays BPM. I m not sure if using ll the User banks has made the hardwares memory so full that it can handle new storing operations. I ve also tried to change names of the patches or bring louder similar presets to that patch, but it doesnt works. When this patch is not working no matter what I try to save or replace, it never accepts new comands (that s why I believe it has something to do with the hardware s memory or processor capability...) Also, none of these patches are at its maximum volumes, cause i can ake it louder once, but the patchs new information just desapears when I try to recall it. It goes back to previous sound although the visual modifications are still visible. Really weird. I m afraid that this maybe be the reason why they did the Hd500x, cause they noticed that the HD500 processor or memory couldn t handle the pacths bank (factory and user) all together...hope I m wrong.
  4. I Have this same issue with my hd500. I ve done everything I should, tried to save each patch or the whole list but when I change the patch and come back to the on I changed it just didnt save. I m sure this is a bug. And today it was even more strange: I had the HD connected to my laptop with the HD editor. I edited the patch through the sotware and hit with my foot (after sending the saved modifications from the laptop to the hardware) another patch. Then when I hit back (through foot) to the modified patch, and the sound heard was the old one while the changes I made via the software where registered vissually but the sound didn t changed. Then I double clicked (with my finger) this patch that was selected and the sound finally got new. But everytime I save (and the software confirmed it) whenever I change this patch into another one and try to recall it, I still can only find the older one. And this has happened not only with volume but also with delays BPM. I m not sure if using ll the User banks has made the hardwares memory so full that it can handle new storing operations. I ve also tried to change names of the patches or bring louder similar presets to that patch, but it doesnt works. When this patch is not working no matter what I try to save or replace, it never accepts new comands (that s why I believe it has something to do with the hardware s memory or processor capability...) Also, none of these patches are at its maximum volumes, cause i can ake it louder once, but the patchs new information just desapears when I try to recall it. It goes back to previous sound although the visual modifications are still visible. Really weird. I m afraid that this maybe be the reason why they did the Hd500x, cause they noticed that the HD500 processor or memory couldn t handle the pacths bank (factory and user) all together...hope I m wrong.
×
×
  • Create New...