Jump to content

ofriendoe

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ofriendoe

  • Rank
    Just Startin'
  • Birthday 12/11/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Boston
  1. ofriendoe

    Helix Ideascale Community Submissions

    Here's few that i think would be very useful... FX Spillover Preset to Preset http://line6.ideascale.com/a/dtd/FX-Spillover-when-changing-presets/836043-23508?submitted=1 FX Favorites http://line6.ideascale.com/a/dtd/FX-Favorites/836052-23508?submitted=1 Copy/Paste/Reorder Setlists http://line6.ideascale.com/a/dtd/Copy-Paste-Reorder-Setlists/836057-23508?submitted=1 Scroll Through Presets With Right Foot http://line6.ideascale.com/a/dtd/Scroll-Through-Presets-With-Right-Foot/836061-23508?submitted=1 Model Boss PS2, PS3 and PS5 Pitch Shift/Delay Pedals http://line6.ideascale.com/a/dtd/Model-The-Boss-PS2-PS3-and-PS5-Pitch-Shift-Delay-Pedals/836065-23508?submitted=1 Model Digitech XP300 Space Station http://line6.ideascale.com/a/dtd/Model-Digitech-XP300-Space-Station/836066-23508?submitted=1
  2. ofriendoe

    Footswitch Layout Fully Customizable? + Two Issues

    Yeah, i plugged straight into the amp and the hum was completely gone. It's also not there when i plug into my board with multiple pedals. I find it strange that the ground lift doesn't make even the slightest difference.
  3. ofriendoe

    Footswitch Layout Fully Customizable? + Two Issues

    OK, thanks. The ground lift button does nothing. I was assuming it was for the XLR output. Also, the Helix is plugged into an outlet that nothing else is plugged into it.
  4. I'm looking to change the layout of the footswitches on the Helix. More specifically, i'd like the bank up and down to be located along the right side of the pedal and vice versa. Is this possible? A couple of issues i've run into I've run into an issue when setting the whammy pitch, where it defaults to +24 toe and -24 heel. No matter what i did editing wise, it would keep going back to that like it was a default setting. I'm not sure what i did to trigger it, but it's happened multiple times and i've had to leave the patch and start over to get it working properly. The unit produces a mid pitched hum, much like a grounding issue. It changes in volume and tone when switching between different menu settings. I have a separate pedalboard with an M13 and 4 other pedals, and have never had this issue. I've plugged it into other outlets but to no avail.
×