Jump to content

TiagoRamos

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TiagoRamos

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1

Recent Profile Visitors

147 profile views
  1. The tubes didnt glow. But theres no power to the tubes... tomorrow i will check the fuse and the serial number to open a ticket with line6...
  2. The amp have more than 2 years. I think the wsrranty already expired. Replacing fuse is very expensive? The valves should be replaced? The main power source could be broken?
  3. No. No warranty... and my knowlege of this things is zero...
  4. Hi there. I was in a rehersal today and everything seems to be Just fine. Until i put my guitar back to put the amp at standby and noticed that the red light of my line 6 dt50 212 was off. I try to connect againg but nothing happens. It looks dead. I try another cable to power him, but nothing... Need some help here... please. What went wrong?
  5. Diz tou turn off the cab simulation? i'm trying to do the same that you do and i'm having the same problem. I cant have the sound that i want. Weird... select pre amp, turn off cab simulation,select combo power amp... and Nothing.
  6. Thank you for your help. I Already realized that the problem is in me. Lolol. With the pod hd500x I will get amps with more gain. I already studied the characteristics of the 4 primary voicings. If I need more gain I will add a tube screammer until the pod didn't arrive. One more time, thank you your help.
  7. No, i haven't. But i'll do it. or will get the POD really soon. I expect... The new firmware is only to get those models? or fix some other issues?
  8. I think the major problem is that i want to make sounds that the voicings aren't able to do. LOLOL. i want gain where gain isn't suposed to be. Thank you for your help one more time. your thoughts and oppinions really help me understand. I'm goin' to buy the POD HD500X to put togheter with the amp, and i expect to solve all my gain issues! lolol. particullarly with marshall voicings jcm800.
  9. I'm starting to understand right now... i think... But with voicing nº 2 british crunch, it suposed to sound like a marshall. And it sounds. But in normal mode there's a lack of gain. and again, if i opperate the amp in low volume mode, the amount of gain is much higher. A marshall should have sufficient gain for hard rock, and in normal mode, i can't play really good hard rock. lolol. Thank you for your huge help on this matter!
  10. thank you for your help. I understand that... but makes me a lot of confusion in my mind why i can't get distortion in the american clean, if there's a gain knob. A fender amp, when we crank the drive knob, reacts with a increase of gain. with the DT50 that just don't happen in normal mode. Maybe i'm a "little" bit dumb with all my comments, but that concerns me.
  11. Hi there. I have a problem with a DT50 212. For example, at voicing 1 (american clean) if i tweek the gain knob, i can´t get the drive sound i want. it maintain the sound clean and clear. If i pull the Master volume knob and operate at a low volume mode, i can get drive from the american clean. a nice drive indeed. And the same with other voicings. With voicing number 2 (british crunch) with the gain knob pushed to the maximum, there is no gain enough. But if i chenged to lower volume mode, i can get the gaiin i want. This happens with all the voicings. this happens to me with the guitar plugged straight in the amp. Without POD'S. This is a normal feature? Thanks for you help.
  12. Hi there. I have the same problem with a DT50 212. For example, at voicing 1 (american clean) if i tweek the gain knob, i can´t get the drive sound i want. it maintain the sound clean and clear. If i pull the Master volume knob and operate at a low volume mode, i can get drive from the american clean, this happens to me with the guitar plugged straight in the amp. Without POD'S. This is a normal feature?
  13. Good Morning Palico Yesterday i was playing my "new-used" line 6 DT50 212 and i noticed that in low volume mode i had more gain in all the voicings. You have the same problem? the latest version of the firmware solved the problem? Thank you
×
×
  • Create New...