Jump to content

baskian

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About baskian

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    3
  1. Hello, this was a problem in the guitar sound card. The problem is solved. Have a good day and thank's
  2. I never changed the firmware, the guitar. This is still the original one. The guitar is now being repaired. The seller has tested the guitar and he confirmed that there is a problem. I'll know more in the next ten days.
  3. hello. yes it worked before. The guitar and the rest of the material is less than a year!
  4. Hello. I have a JTV89 with POD500. I have problems with the guitar when I want to use the battery. Without the battery everything works fine. With the battery I have no sound. The charge indicator indicates a full charge. I connect the guitar with different cables but nothing changes. As soon as I remove the battery, I found the sound. I tested the battery on another machine and it works. I do not know what to do ... Thank you for your help! Chris (sorry for my bad english)
  5. Hello. I have a JTV89 with POD500. I have problems with the guitar when I want to use the battery. Without the battery everything works fine. With the battery I have no sound. The charge indicator indicates a full charge. I connect the guitar with different cables but nothing changes. As soon as I remove the battery, I found the sound. I tested the battery on another machine and it works. I do not know what to do ... Thank you for your help! Chris (sorry for my bad english)
×
×
  • Create New...