Jump to content

Muscleshoalin

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Muscleshoalin

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1

Recent Profile Visitors

103 profile views
  1. Muscleshoalin

    Toneport UX8 - Power cord question.

    alright thanks, I'm pretty sure that is actually what I used, an old computer cable , or maybe from one of my old m-audio monitors.
  2. I bought a UX8 about 4-5 years ago and when I brought it home it was obvious that it had already been opened and looked like it was either sold and returned once before or maybe was refurbished or something. When I opened the box there were no cords or cables of any kind that came with it so I had to use other USB and power cable's I already had for it. So as far as the power cable is concerned, since I am having problems with the power and I want to make sure I am using the right cable's, my question is... The back of the UX8 says -- 100 - 240V~ 50 - 60Hz 100 W Max. When it comes to the actual writing or imprint on the power cable what should it read?? Also with the USB, is there a particular type of cable I need to use? Thanks in advance for any advice or help.
  3. Muscleshoalin

    UX8 No power & Drivers don't DL in Monkey

    nothing. I have nothing plugged in.
  4. I have a ux8 that I bought probably about 4-5 years ago that I used mainly for recording drums. I have not used it though in about 1 1/2 - 2 years and it seems like there is a problem with the power. When I first plugged in the power cable and usb and hit the power button nothing lit up. After I hit the power button a couple of times it finally lit up but my computer would not recognize anything on the usb port. First I tried with an old p.c. someone had given me that still has windows xp on it and I had too many problems, not only with the power but also with the usb port recognizing it and with monkey not downloading and installing the drivers properly. So then I decided to instead try my mac and install everything and tried it on there but the drivers still will not download properly or at least monkey keeps saying that I need to DL new drivers or there is a little yellow triangle with a !. But the power is really what seems to be more of the problem. Most of the time it does not turn on or at least the 2 gauges do not light up and the 2 different times they did light up when I hit the power button the 2 lights did not turn off??? Did not matter how many times I hit the power button they would either not turn on at all or the 2 different times they did turn on when hitting the power button, would not turn off. I'm stumped.
×