Jump to content

sludge_g0re

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sludge_g0re

  • Rank
    Just Startin'

Recent Profile Visitors

199 profile views
  1. Yes it's original. Yes hopefully it has not been damaged. I will try using a transformer then.
  2. Yes the person has a really good reputation, 99% positive feedback. This is what it looks like when I turn it on https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1004764_4826529151302_1694030688_n.jpg This is the adapter I'm using https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946574_4826533231404_867565299_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/34727_4826534071425_867278176_n.jpg I use this adapter for my camera's battery charger and it works perfectly. I have yet to try using a transformer but my budget is limited so I'm asking around as much as possible to save time and money. But if there are no other options, then I'll have to buy a transformer.
  3. Hello everyone. I recently bought a Line 6 PODxt from ebay and when I turned it on, it only shows a blank orange screen. The channel lights don't even light up. I was wondering whether the problem is the voltage because the plug is 230V and in Canada, the main voltage is 120V. I used an adapter that can handle up to 250V. The person I bought it from said that it worked fine when before he sent it to me. I really don't know what is wrong with it. Any help will be appreciated.
×