Jump to content

anuragsharma

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About anuragsharma

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1
  1. I am using a Line 6 POD HD 400 Guitar Processor which I had purchased on 8th May, 2014. But from last few days I am getting a problem from my POD HD 400. The problem is that when I turn on the POD HD 400, everything is okay but suddenly after a few minutes there is no sound and the tuner does not work. I tried doing Factory Restore but it did not help me as the problem still remains. I checked my Guitar which is a "B.C. Rich Kerry King Wartribe" and it is completely working fine. I also checked my Amplifier which is a "Crate Flexwave 15R (15 Watt)" and it is also working completely fine. Please help.
  2. Is it possible to use the patches of the Line 6 POD HD 400 in Fruity Loops Studio for doing programming? I am using Fruity Loops Studio 10 in Windows 7 Ultimate (64bit)...Also, I want to know: What is the function of the "Effects Loop" in the POD HD 400?
  3. I am using "Creative Inspire 2500 2.1" speakers in my computer...If I buy a "Focusrite Scarlett 2i2" Audio Interface instead of a soundcard then will it help?
  4. A few days back I bought a Line 6 POD HD 400...It is working fine...But the problem which I am facing is that when I plugin my "B.C. Rich Kerry King King Wartribe" Lead Guitar in my Line 6 POD HD 400 and connect my Line 6 POD HD 400 to my PC via "Line In" port then I the sounds are not clear...I don't have a soundcard in my PC...Also, I had updated my Line 6 POD HD firmware and drivers to the latest version through "Line 6 Monkey"...So, will I need a soundcard in my PC in order to hear the sounds of my "Line 6 POD HD 400" clearly?
×
×
  • Create New...