Jump to content

tinman3000

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tinman3000

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1

Recent Profile Visitors

75 profile views
  1. tinman3000

    POD HD500 output noice

    Thanks for the reply... I actually did check all my cables but the output is still noisy with nothing plugged into the input. Tried the XLR out and got the same result. Reinstalled the flash and that didn't help either. I thought it might actually be a mechanical issue (cold solder or something) but that doesn't explain why the sounds are vastly different from what they should be. I thought the looper might be the problem because there's a delay on every sound... including the 'New Tone' which is a completely empty preset.
  2. tinman3000

    POD HD500 output noice

    I am having a big problem with my HD500. The output has become extremely noisy... to the point where it's unusable. The output signal is literally about 60% noise and 40% signal. Also... it has changed all of my sounds (the names and settings appear the same on the display but the sounds are completely different and all very distorted). I'm a broke musician... I don't want to have to pay to fix this or buy a new unit if I can help it. Any help would be greatly appreciated. edit: Tried to reset and reload it... now every sound has a tape looper built in. Thanks.
  3. tinman3000

    Line 6 Monkey update glitch

    I opened my Line 6 Monkey for the first time in over a year today and there were several updates needed so I installed them all but now when I try to open the program, it just keeps bringing me back to the update screen. When I quit the screen, it closes the program. Very annoying! I may be missing something here... not great with the techmologies. I'm running a Line 6 HD500 through a Macbook pro (OS X El Capitan 10.11.1). I did see there's an update for the driver but I'm weary of manually uninstalling my old driver as... like I said, I'm kinda tech-stupid. Any advice or help would be greatly appreciated. Thanks!
×