Jump to content

slappyjoe

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About slappyjoe

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1

Recent Profile Visitors

274 profile views
  1. When I try open the asio option to "pod go" on reaper. The inputs stay greyed out. I've downloaded line 6 but it's not being recognized..
  2. UX2 ... I neglected this when. I moved and had to reregister.. so starting from scratch again doh! 

  3. Downloaded driver ux2 to laptop.. installed! Clicking on the installed icon it just repeatedly takes me back to install?
  4. thanks to Trirche, Billbee & Silverhead for your invaluable assistance...
  5. ok lads..latest. condenser mic up n running, pod farm says connected to ux2 and shows mic1 in the dropdown mid left..dont know what i did apart from downloading the software again..its not a new unit bought second hand but pristine ,,dont think was ever used..when i go to reaper i have just the input mono and input stereo send 1/2 but mic is recording. not sounding great on mic, is it just a case of playing around with it now and where should i go on pod farm for best mic sound...gear/panel/presets..etc? think i see now that i can run effects from pod farm on pc or on reaper .. thanks a million for your patience , no doubt ill be back ..hope i can be of similiar life saving help to someone in same boat!
  6. Pod farm2 about tells me I'm running in trial mode , all line 6 software fine (green)
  7. Sorry.. Armed track for recording but can't see any option for ux2 Mic.. (or anything relating to vocals). Tried the send drop-down..nothing!..
  8. Sorry.. Armed track for recording but can't see any option for ux2 Mic.. (or anything relating to vocals). Tried the send drop-down..nothing!..
×
×
  • Create New...