Jump to content

PeterMuylaert

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PeterMuylaert

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    2

Recent Profile Visitors

46 profile views
  1. PeterMuylaert

    Factory presets V 120

    I was wondering, is there a way to download the full presets for the spider amps (V 120 in this case) Looking for the original presets that came with the amp but I lost after the 2.0 update. Thank you. Peter
  2. PeterMuylaert

    Does the MKII Control Software exist anymore?

    https://be.line6.com/software/index.html here you can download that monkey And on this page is a link to the edit software:
  3. Well, the only workaround that I have found is to put the 'heel' volume from the pedal to 100%. I did that for 4 custom patches that I made. But the problem stays with all the 100's other patches: when I select a patch, volume goes to zero. My main issue is that I can't leave out the pedal, just doing nothing at all. Other question: would it be expensive to have the photoelectric cell fixed?
  4. Yes, it does. I hear the 'wah-sound' but as in heel down (value 0 i presume)
  5. Biggest issue now is that when i plug in the FBV, i have no sound at all (as the volume value is 0) As from what I read, it could be the photo-electric sensor being broken. As I have no intention to have it repaired. Is there a workaround? I would like to just leave out the pedal. (so no wah/volume control) Been trying to do this with FBV control, but it's not working. In USB mode i can 'unassign' the pedals and toe switch, but when I unplug usb, the setting is lost. Recalebrating doesn't help, as the cell isn't working. (When I shine in the hole with a flashlight, it 'sees' 127, but that's just indicating that it's not working as it should right?) Thanks, Peter
×