Jump to content

cahlil

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cahlil

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi kryhan, I can't manually install the drivers via Device Manager as the Line 6 POD 300 cannot be detected. There's no unknown device or whatsoever that exists in the DM. I have actually bought an HD 500 recently, and it was detected on the same PC that i am using. No problem/issues at all. I don't know anymore, it could be a hardware issue that needs to be serviced. :(
  2. We'll, additional troubleshooting done: - tried it on a Dell netbook with Win10 32-bit (won't detect); - bought a new USB cable (still); - restore to factory settings (the usual); - tried using the Administrator account (the same); - used the compatibility troubleshooter of Win 10 (no go); Even if i'm going to reinstall the driver a million times, it would still say "No Devices Connected". Additional findings in the control panel items: (device is on; USB cable is connected) Hopefully somebody could help me on this.
  3. I was able to use the Line 6 Monkey v1.77 and after installing the driver still it show's, no driver was installed. I hope someone can help me here. I already reviewed other forums. I am currently using Win 10 64 bit. Dell Optiplex 9020 with i5 4th Gen processor. 4 GB RAM
×