Jump to content

Herniebal

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Herniebal

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1

Recent Profile Visitors

115 profile views
  1. Hola gente!, hace poco mi hermano compro la HD400 y paso lo siguiente: Ayer estuve tocando un rato y lo unico que hice fue cambiar de presets con los botones de arriba y abajo, al rato los presets no se escuchaban. De vez en cuando uno que otro preset se escuchaba pero era porque tenia el Wah activado. Entrando a otras preguntas me fije lo de la calibracion del pedal, y resulta que el pedal en si no esta funcionando. cuando lo calibro, apreto el foot switch y al siguiente paso que tengo que ponerlo en el minimo y despues en el maximo, no lo hace. Entonces cuando cambio de preset el volumen siempre esta al minimo, porque la pedalera no me esta tomando el funcionamiento del pedal :S Alguna solucion? ya actualize el firmware, despues la restableci de fabrica y luego la calibre. (Google translate) Hello people!, recently my brother bought the HD400 and this happened: Yesterday I was playing for a while and the only thing I did was change presets with the buttons up and down, later, the presets don't sound. Some of them was heard but it was because the Wah was activated. Entering other questions I fixed the calibration of the pedal, and it turns out that the pedal itself is not working. When I calibrate it, I press the foot switch and the next step I have to put it in the minimum and then at the maximum, it does not. Then when I change the preset the volume is always at a minimum, because the pedalboard is not taking the pedal operation :S Any solution? I Update the firmware, then restore the factory and then the caliber. Gracias, espero tener ayuda! Thanks!
×