Jump to content

Lukedog82

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Registered Products
    3

Lukedog82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hi Luke

     

    Tried to reply to your question on my post about DT 25 bricked twice now, but it doesn't seem to appear.

    Maybe the mods are still getting around to it.

     

    In summary - no.

    Never sorted.

    Didn't think it was worth the money to sort .

    I've abandoned it and learned in future only to buy a "normal" amp.

     

    1. Lukedog82

      Lukedog82

      Thanks for the reply. That's a real bummer. I loved this amp before this happened. Really hate that i attempted it and caused this issue. but it shouldn't be so difficult. definitely an issue that should be fixed by the company. i put in a support ticket with no response in 4 days. smh. one guy said he sent his in and they replaced a chip of some sort. but took him 4 months or something to get it back. with the cost of shipping, it's not very cost efficient for me to send this thing half way around the world. i'm on the east coast and my closest line 6 repair place isn't equipped to handle this type of repair. sucks. all i can do is keep trying and hope one day it will work like a few others have said. no real reason given, just that they kept trying and eventually it went through. again, thanks for the response.

    2. Joeleft

      Joeleft

      Hi Luke

       

      It seems to be a common problem if you search various forums.

      Really not happy that this amp is so dependant on having such specialist maintenance.

      My nearest (and seemingly only official tech company in the UK) is about 200 miles away.

      Just not economically feasible to maintain it; not even considering the practicalities of transport.

      Never would have bought it if I had known.

      Mine has been used very lightly at home, so didn't think that valves (tubes?) would be an issue, although Parkissian told me that they need changing regularly regardless of use time, which IO must admit, I didn't know.

      Had it 4 years before the issue, and it worked perfectly before trying to update the software.

      Looks brand new !

      Why don't Line 6 tell you it requires such high level maintenance before you buy it ?

      Got loads of other Line 6 stuff and bought this amp to use with the HD500X, including the expensive special connecting lead.

      Have a Helix now though.

      We live and learn !!

       

      Hope you get yours sorted.

    3. Lukedog82

      Lukedog82

      i ordered the m audio uno midisport they recommend (only 32$ on ebay). I'll give it a shot and hope for the best. I've also upgraded to the headrush, which i'm very happy with. but looking around, i find myself wanting the sound my dt25 produced. so if and when i get this thing fixed, i plan to make my own dt25 IR's which i'm anxious to try. if i do, I'll shoot you a message to share it with you. you can throw it on your helix and you'll have that dt25 sound without the hassle lol. i really don't know how this will sound as of yet, but want to experiment when i get the chance. I love it's clean sound so if i can replicate it, it will be a nice addition. anyway, thanks for your help. and yeah, i changed the tubes too. they were only a year old.

      i will say, i can probably replicate it with the headrush already. it sounds amazing and i cant tell the difference on certain tones. but i just want to try, maybe even for fun i guess, to replicate the sound through the dt25 and try to use it to replicate that sound as if i'm plugged straight in clean. i just loved it. 

  2. Have the EXACT SAME PROBLEM!!! Did you ever figure out a solution???
×
×
  • Create New...