Jump to content

robmakesmusic

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About robmakesmusic

  • Rank
    Just Startin'

Recent Profile Visitors

234 profile views
  1. Hi all I have a Hughes & Kettner Tube Meister 36 that can receive MIDI data for channel switching and other features. I used my POD XT Live to control these features and also ran it through the effects loop to use the sounds there. Everything was working great until I hit some presets that seemed to already be sending MIDI data of their own. My problem is, a number of the presets (mostly those on banks 1-4) are sending some kind of pre-existing MIDI data that changes channels on the HK in undesired ways. The obvious fix is to avoid using those banks altogether but that sort of defeats the purpose of running the Pod through the effects loop and limits my options significantly. Can anyone tell me if there is a way to remove whatever MIDI data is being sent from individual presets while still allowing the unit to send MIDI data from the ones I sync to my amp? All input appreciated. Thanks
  2. Mine is doing this as well now. I'm playing with (for example) patch 2B then, when I step on 2C, instead of displaying the name of the patch, the display shows the set of 6 value wheels that can be adjusted (drive, bass, mid, treble, presence and chan vol). This happens while no amplified sounds are present so is not related to vibrations as suggested earlier.
×
×
  • Create New...