Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'add on software'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Tone Discussion
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. All, I just recently purchased a Line 6 POD HD500X and I love it. It has replaced my Digitech GSP1101 and I have also dialed in the sound of my 6505+ pretty closely. I also recently purchased the Metal HD Pack for the POD HD500X. I have downloaded all the required software from Line 6, entered in my product key and restarted my computer (as told to do by the instructions). When I go to my POD HD500X editor on my laptop and open the editor, the Metal HD Pack does not show up in any of the "set-lists" My account says its registered and it should automatically show up in my setlist. Can someone point me in the direction of something that I am not doing? I am still learning how to navigate the system and I am sure its something I am doing or not doing. Gary
×
×
  • Create New...