Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dt50 212'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. I have a DT50 212 and recently picked up the pod go. I'm attempting to use the 4 cable method (yes, I am sure I have the cables routed correctly). It seems like I am not getting any tone from the amp (none of the controls affect it, including drive, channel vol, and master volume) and the only way to change the volume is with the volume knob on the pod go. I was hoping to be able to use the amp tones in the amp and use the pedal for drive/boost and wet effects. I have even disabled all of the effect blocks and the amp/cab blocks in my Pod Go preset, and nothing changes. What am I missing?
  2. I'm wondering if the master volume on my DT50 is behaving normally. I am using an EMG81 active pickup plugged into the LOW input. I have the amp on topology IV and have the channel volume all the way up. When I slowly increase the master volume, I have to bring it up a bit before I suddenly get a loud signal. Before that threshold there is no signal (relative silence with no guitar signal). I turn the channel volume down and noticed the curve of the master volume's behavior is somewhat the same. I take it past the same (or very close) threshold and suddenly there is a healthy dose of volume. Is that normal behavior for everybody else's amp?
  3. I want to use the direct out of my dt50 212; My intention is the follow; guitar, amp input, direct out, mic soundcard input...master amp level about 50%-60% (i use a SPL reducer for lowering the out volume) and add effects in cubase ( IR cab, delay or reverbs etc) any help or suggestions? Thank you :)
×
×
  • Create New...