Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'flashing display'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hey gang! Ran into a weird issue when connecting the HD500(X) with a DT50 using the L6 Link. The display would flash the "knob settings screen" and lock-out operation of the knobs and buttons. Initially, I kind of cured it by reconnecting the link after changing the Setup, Page 1 - AMP/KNOBS DISPLAY to "Momentary: OFF." Then I noticed my HD500 presence knob operation was erratic, but if I used the DT50 presence knob instead, it was fine. Did some more investigating and here's what I discovered, purely through trial and error. Why it happened and the fix: In Setup, Page 1, (press and hold "View"), I had set the footswitch mode (FS Mode) from "ABCD" to "5-8" so that I could run multiple effects and turn each of them on/off with a dedicated footswitch. My DT50 didn't like that when using the L6 Link. I had to disconnect the L6 Link cable to get the buttons and knobs to respond again. I changed the footswitch mode back to "ABCD", reconnected the L6 Link and everything worked fine, This one took me some time to figure out, so I thought I'd pass it along for anyone else with the same issue. I let Line 6 know and suggested a software update so that we control freaks can run 8 dedicated footswitches when using the L6 Link. Ha!
×