Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fx not working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I am a long time Line 6 user. I have 6 Variax guitars and gone through the gambit of POD's. I just recently purchased a Firehawk FX because I am now traveling weekly in a Praise & Worship band and I just needed something basic. All the presets seem to work well with the exception of the "Country Tremolo" When I use that pre-set (of even when I saved it to a user location) I must tap or touch the FX button to get the tremolo to work. Once I do that it starts working - I then go to another location such as Acoustic Chorus and it works just fine. When I go back to the user location (or preset) for Country Tremolo I have to again tap or slightly turn the FX button to get the sound to work correctly. I have re-flashed the unit 2 times via Line 6 updater......needless to say I cannot continue to have to reach down and tap the button with my hand or foot to make the Tremolo work each time. Not that I use it a great deal, however, I do use it enough that it will be very inconvenient and then very frustrating to have to continue to do so. I am communicating with Line 6 Tech support but waiting 3 days in between "Try this" or "Did you try this" is getting almost as frustrating as the issue itself. Has anyone here had the same issue or able to give me suggestions on a way to fix this? Thank you in advance for any suggestions - I am willing to try anything at this point - even sending it back and keeping my POD HD500X. Regards, David
×
×
  • Create New...