Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hx effects issues problems'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. I have happily been using my HX Effects every week for the last 2 years. Today the display started playing up. I am greeted with white noise on the scribble strips during boot up about 50% of the time, and odd graphical corruption on an intermittent basis. I've fully reset and restored my backup several times; this hasn't fixed it unfortunately. Has anyone got any insight into what may be causing this? Otherwise the pedal works fine and I even played live with it today and used the tuner despite not being able to see the screen. The power supply I've been using for the last 2 years is a Voodolabs Pedal Power Digital. Unfortunately I bought a discounted HX Effects that didn't come with a power supply so I can't swap it out. I am willing to purchase a Line 6 DC-3H but would appreciate any feedback first in case this is a waste of money and the corrupted display is a sign of permanent damage. Many thanks.
  2. Just got it in today .... hooked it up and it’s not letting signal go through. I’ve tried different cables just Incase. Then did a firmware update. Still not letting signal through. Btw I’m a huge line6 fan! Started out with the original pod... I’ve still got dl4, m13, M9 and excited to get this HX up and running. Never had any issues what so ever with line6 .
×
×
  • Create New...