Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'kb37 mic'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Tone Discussion
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hi friends, I've tried everything, I've read lots of messages in theses forums during days and I've done all the "what to do" things I've found. But the mic lines of my P.studio KB37 still not working. Iv'e installed all new drivers and stuff, all the newest and latest versions. I tried everything and inspected lots of times my Garageband preferences but...there was no luck... The only thing I can't install is GEARBOX (but I don't know if it is imprescindible...) Cause the installing process says to me I can't install it in my HD (please see the two screen captures). My system is OSX EL Capitan 1.11.4, and theorically, there's no problems with this version and the new line 6 drivers now... But I still can not using my microphone... I'm a little desperated because I can't record the voices for my projects. It's so annoying to have the sources and all what you need but can't doing it due to this kind of software fails... Some people said to me to purchase an external prev. for voice recording, but I think is so silly to expend money having this helpfull PODstudio which has two mic inputs yet...I think it has to be fixed... Is someone here with the same problem? Could someone, please, help me? I need a solution as fast as possible Thanks a lot!!
×
×
  • Create New...