Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'litigator'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. So the Litigator has been my favorite Helix amp sim for a looooong time. It may have been since last Helix update but I'm hearing a loud hum that I hadn't noticed before - specifically with this amp. I first thought it might be something to do with my Powercab Plus that I updated a few weeks ago but when I tried other amp sims it dissappears. AND I also tested it on Helix NATIVE which also has latest update (unless there's a pretty new one that I've overlooked) and yep - same thing. You certainly couldn't record with it. This has nothing to do with gain or boost pedals. Hums with nothing but amp and cab in signal chain. If I decrease gain/volume enough to make it go away it's unusable. Again, this is the case in both the Helix floor AND Native so it 'appears' to indicate an update issue rather than a hardware issue. I haven't checked every amp sim in the Helix but a lot of them including high gain amps - and it appears to be specifically the Litigator. Waaaaa ... I want my amp back. Anybody else experiencing this or know what's up?
×
×
  • Create New...