Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'podhd podhd300 300 hd300'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Tone Discussion
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. So, ive been trying to fix an pod hd 300 with an "PANIC !!! CODE 01" error, ive saw that its could be solved by two ways: updating it to a newest firmware version (i tried it, but even when i install the drivers, my computer doesnt recognize the equipment and the line 6 app does tell me that i doesnt have then) or the fabric reset ( i've tried it too, but it showed fabric reset error). Anyone could help me with that? things to consider: its not my equipment, im trying to update it for my uncle; im not an english native speaker; im not very natural with music plugins and these kind of stuff.
  2. Hello everybody, BACKGROUND: I bought the POD HD 300 multi effect about 4-6 years ago in the states on a trip. When i bought it, the seller told me it comes with an inserted sound card and a usb connection that would able my recording in the most effective, smooth and easy way there is. I never tried this before since I didn't have any recording program. Few weeks ago i managed to buy the Cubase 5 recording program and tried to connect my POD HD 300 with my usb cable into the computer. PROBLEM: First i downloaded Line6Monkey program, then foloowed a youtube video on their official site that leaded me to download the 4.2.7.6 driver for the pod hd300. I had followed the steps many times, i didnt connected my pod while installing the pod hd 300 driver. At the end it said that it didnt manage to download the drivers and opened a site on the internet of the line6 company with a download link on it. I downloaded manualy the pod hd300 driver from there (about 10mb) I started an installation again. followed the steps again. and at the end it said everything is installed . My computer isn't finding the pod connection. Line6monkey still thinks i am missing the drivers even though they are alraedy installed. Im out of ideas. Please someone help me manage to use my pod hd300 through my computer. Thanks, Thor
×
×
  • Create New...