Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'reflash error firmware update'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hi folks, I'm devastated to be here with such bad news (at least for me). I've tried to update the firmware from my JTV 69 (from 1.71 to 2.21) following all the security procedures - with a fully charged battery, both VDI and 1/4" TS mono plugged in, using the USB port directly from my Mac Pro, volume knob all up, with only the Line 6 Monkey app opened during the reflash. It was hooked trough a POD HD 500 (with everything up to date) connected to my DT50 via L6 link. Everything seemed to be going smoothly but in the end of the process the model knob and the tuning wheel turned green and red (respectively) and I've got this message saying: "Error opening MIDI ports" (see the pictures attached) I've tried to re-do the installation process but got stuck on this same message over and over again, even when I tried to rollback to 1.71. So I quit Line 6 Monkey, opened it again and then it wouldn't see my JTV among the connected devices. Now I've got none of the modelling sounds and don't have a clue of what to do next... :(((((( I've had this Red & Green knobs issue in the past also when updating the firmware, but I was able to revert it repeating the reflash process. My greatest concern is that I live in Brazil, far far away from Line 6. It would be a major pain in the lollipop to send it back to the US. Also the timing couldn't be worse, since I'm on the middle of an important project (yeah, I know! shouldn't have done the reflash in the first place) and got some gigs coming. =/// Is there any way to "force it" back to the factory settings without the Line 6 Monkey app (since it can't find the guitar anymore)? Or do you guys think this is something only the people at Line 6 can resolve? I'm not sure if I can get this kind of technical assistance form their representatives in Brazil (Habro Music). Any help will be greatly appreciated!!!! Please tell me my Dream Rig won't become a nightmare! :(
×