Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'slow atari distorted noise'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Gentlemen, I was getting distorted sound on my GX, UX2, and UX8 that so many others have described in this forum using Win 10 and a Cherry Trail tablet. It would seem to play at the wrong sample rate and sounded like some bad 8-bit Atari video game noise. This may apply to those with a Surface tablet too. In my case the problem was with the Microsoft Driver for the "Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller". Unfortunately Intel discontinued drivers and let Microsoft take over since Win 8. I downloaded the Intel driver 5.0.4.43_v2 for Windows 7, disabled driver signing and edited the .inf to make it work with Win10. After installing the old Intel drivers my Line 6 devices are working properly even through external USB hubs.
×
×
  • Create New...