Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stopped responding'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I have two Variax models, a 300 and a 700. Both have previously connected with no issues to the Variax Workbench via the Variax cable to my POD XT Live, and into the USB interface to my computer. Tonight, however, when I try to conned the 700 to the Workbench, I get this error message: I have tried power cycling the XT Live, rebooting the computer, and restarting the Workbench software, all to no avail. I still get the error message. But the Variax IS visible to the Line 6 Monkey software: All my drivers are up to date on the Variax: And on the XT Live as well: Any ideas or suggestion? Am I missing something obvious? Thanks in advance...
×