Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'toneport gx'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. Hey guys, So I was having the problem of installing gearbox on my new macbook pro 2012 on MacOS Sierra. Unfortunately I didn't find much of a solution here but I figured it out and I thought I'd share my solution. My Toneport GX now works with my mac and audio seems to work fine. Installing gearbox So if you run the master installer (.mpkg) you'll quickly see that you can't choose your hard drive because it's not OS X, but MacOS. Instead you can right click on the .mpkg file when you first open the installer and click on "Show Package Contents". Then go to Contents > Packages. Now you'll see the directory containing the individual packages. Be sure to click keep after running each package when it prompts you to move the .dmg to the trash. Install all of the packages except for the Driver Uninstaller. I don't know if the order you do this in matters but I just went for drivers, driver prefs, gearbox, plugins, line6 monkey then frameworks. You will likely have to keep security settings open to authorise running each individual package but it's a small inconvenience in the grand scheme of things. after you've installed the packages test to see if GearBox is working. Installing Drivers Go to the software download page and select your_device_name > Drivers > Mac OS X and download the driver. I didn't have any issues installing this one the typical way of just running the package. After installing the driver everything worked like a charm when I opened GearBox. Note The only shortcoming I noticed was that every time I open GearBox it gives me the first-time prompts even when I hit "Never show this again" and it opens up the documentation but I don't lose my custom tones or anything.
  2. Hello, my Toneport GX is turning my computer on everytime guitar cable is inserted into/removed from device. Computer is not in sleep mode or anything similar. it is properly shut down. In BIOS everything related to "wake from ..." is disabled. If I disconnect toneport from PC (while shut down), connect it again, and try to insert/remove guitar cable, the PC will not start... When computer is turned on everything is working as it should Operating system is Windows 7 Professional (if needed i will provide component list) Driver version is 4.0.2.6 Is this a normal/expected behaviour? Can it be that PC / Toneport is malfunctioning in any way? How can i disable this? Thank you in advance for any help you can provide.
  3. Hi everybody, I would like to know if the Toneport GX only input is mono or stereo, I'm likely to think that it is mono but I'm not sure at all. Thanks in advance for your answers!
×