Jump to content
Sign in to follow this  
diggerbarnz

no sound @ all?

Recommended Posts

I know I'd seen a similar post but can't find it - 3rd song into 1st set last night & I had nothing...

I'm wondering if my glorified $60 mic/link cable was culprit...the bass player who was getting shocks on mic pulled his power from same bar as my combo....but, my lights were still on/expression & variax were both full up, but zero sound

 

I ended up shutting amp off & on again & all was good - just  strange

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know I'd seen a similar post but can't find it - 3rd song into 1st set last night & I had nothing...

I'm wondering if my glorified $60 mic/link cable was culprit...the bass player who was getting shocks on mic pulled his power from same bar as my combo....but, my lights were still on/expression & variax were both full up, but zero sound

 

I ended up shutting amp off & on again & all was good - just  strange

 

If your getting an arc shock across a mic, the venue had dangerous polarity and/or ground problem in the wiring. One of the plugs might be wired backwards. Hard to tell if that would affect your DT or not but if you plan on playing the venue again it would be worth bring up to FOH (if they have one) or using a meter to find the bad plug and not use it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...