Jump to content
Sign in to follow this  
Spantik

Bluetooth instability is back

Recommended Posts

Well since today, when playing while streaming music for practice, the Bluetooth connection quit and the tone get back to the preset tone in memory 1 or the streaming stops, it is either or.

After reconnecting, it happens after a few strophes playing and streaming.

 

Reloaded the Amplifi App, downloaded the Line6 patch 1.07 (the file is dated October 29, 2015, but the patch is labeled 2/2/2016 on the website???)

 

No Amplifi App update lately, no iOS update lately, no nothing.

 

From my experience with the Amplifi devices this is the worst failure I ever have experienced. The device is effectively useless yet.

 

What happens?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The App works properly now, so the connection is influenced by issues with the Cloud. Should be reviewed by Line6, such interferences are weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...