Jump to content

Spantik

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spantik

  1. Regularly, the BlueTooth connection cut in the middle of a song and the AmppiFi tries to reconnect to the iPhone or iPad. I wonder if this is due to the fact that I have the App on three phones/pads. Moreover, after having worked consistently, even after the iSO11 upload, the last update for iOS11 brought back the issue that the song stop at the end and does not start with the next one. It has to be done manually. The difference now, is that it remains on play, but get stuck until one press manually on the "next" arrows.
  2. Usig the AmpliFi most of the time for practicing, I use backtracks with increasing speeds and let them play one after the other without interruption. Since iOS10 hase been installed, the play stops at the end of each track, it is no longer possible to play tracks one after the other without interruption. Any hints on how to reolve this issue? To restart for the next track is just breaking the flow of the practice, not very efficient.
  3. Using the AmpliFi for practicing most of the time, I use backtracks in increasing speeds and let them play one after the other without interruption. Since iOS10 has been installed, the play stops at the end of each track, it is not possible to play tracks one after the other without interruption. Any hints how to overcome this situation?
  4. I did this morning and it worked so far. The only issue is to unshuffle Music first, as Music came with the shufle on (start a song and shift upwards until all options appear in the bottom and unclick the shuffle, Music in iOS10 is far from brilliant for certain things). The only real issue is that the songs pulled from Music can be played, but a complete CD for example cannot be played, only one song and then pause. You have to activate the next song. Perhaps someone can shed some light on how to make this happen and enable the continuous flow of music without interruption. I use a lot the AmpliFi TT for practice with increasing speed on backtrack tunes and now have to always click for the next tune, which is quite annoying, to be politically correct. I guess that the new iOS 10 settings for Music changed and this impacted the AmpliFi App.
  5. The App works properly now, so the connection is influenced by issues with the Cloud. Should be reviewed by Line6, such interferences are weird.
  6. The App works properly now, so the connection is influenced by issues with the Cloud. Should be reviewed by Line6, such interferences are weird.
  7. Well since today, when playing while streaming music for practice, the Bluetooth connection quit and the tone get back to the preset tone in memory 1 or the streaming stops, it is either or. After reconnecting, it happens after a few strophes playing and streaming. Reloaded the Amplifi App, downloaded the Line6 patch 1.07 (the file is dated October 29, 2015, but the patch is labeled 2/2/2016 on the website???) No Amplifi App update lately, no iOS update lately, no nothing. From my experience with the Amplifi devices this is the worst failure I ever have experienced. The device is effectively useless yet. What happens?
  8. Well since today, when playing while streaming music for practice, the Bluetooth connection quit and the tone get back to the preset tone in memory 1 or the streaming stops, it is either or. After reconnecting, it happens after a few strophes playing and streaming. Reloaded the Amplifi App, downloaded the Line6 patch 1.07 (the file is dated October 29, 2015, but the patch is labeled 2/2/2016 on the website???) No Amplifi App update lately, no iOS update lately, no nothing. From my experience with the Amplifi devices this is the worst failure I ever have experienced. The device is effectively useless yet. What happens?
  9. updated the whole this morning. So far seems to work. Thanks for the update.
  10. 1. Connection 2. Colour setting, the red on black background is not the best contrast available
  11. Now a new phenomenon, I loose the whole connection, neither music nor tones are avaialble, very strange.
  12. see my post at http://line6.com/support/topic/15880-ios-902-with-app2500-still-has-lost-connection-problems/?p=117917
  13. Well, it is an interesting case as when the release was norpt available, I could not use the App, but could stream my music from my iPad (Music App), so I kept practicing with the four preset tones. Now, I experience far more loss of connection as in the past, but music still can be streamed, either from the App or Music. So I would no longer say that the connection is fully lost, only for the tone, which is quite puzzling, isn't it!
  14. Yes, reboit your device always after an update, very true
  15. Now the App is updated, let's play!
  16. on Line6 website, compatibility with iOS is still stated for the Amplifi line. Misleading advertisement :-( From the consumer perspective Line6 should suspend any marketing on the Amplifi line until the App is released, but who cares about consumers resp. customers. Just want to remind that we as customers are paying your salaries by purchasing your products, so perhaps caring about customers would help.
  17. Well indeed a bad surprise today, when my app kept crashing with the new iOS9. Actually, the bluetooth works as I can stream music to my AmplifiTT using Music and work with the four preset tones, until someone decides it shall be time to make something to solve that issue. The connectivity and multimedial world has a zillions of advantages, some few problems however makes things quite challenging. Line6 shall urge in solving that issue as thei products are not delivering what is advertized about the Amplifi series, for the moment, the whistles and bells sit into the cloud and wait with a sardonic smile on us. Overpromising and underdelivering is most probably the outmost sins of marketeers and Line6 does not make any exception to it.
  18. intersting to observe that this issue appeared only today on my Amplifi TT. Everything was fine until today...
  19. Have had the Amplifi 159 and now the TT (work almost exclusively with headphones) and have here and then to rconnect at startup, but never during operation.
  20. that's true, not the best music player, got used with time, but still, room for improvement
  21. I had the songs repeating on AmpliFI Remote without the repeat symbol activated and noticed that this was activated under Music of the iOS for my iPad. So now the songs are sequentially played on both!
  22. I guess only with the FBv shortboard Mk2 pedal...
  23. All updates installed, but now: can one use the banks without a pedal?
  24. The updated AmpliFi Remote v.1.20 can be downloaded
  25. Just wondering what are the different settings in the Music Library garding soeed and loopers. I observed they ar two loopers, one with a small 1 in the loop and the other without, how are both different and how can one maintain half speed in the loop. Actually, the firts time it goes half speed and the next repetition is full speed again. I did not find anything in the help, definitively, a complete manual for both the AmpliFi and the iOS apps is necessary.
×
×
  • Create New...