Jump to content
Sign in to follow this  
fatgonzo

Firmware corrupt, unable to flash new one

Recommended Posts

Hi. I have a bit of a problem with a JM4. When I turn the unit on, it says "NO FIRMWARE IN UNIT". followed by "INSERT SD-CARD TO UPGRADE FIRMWARE". However, firmware upgrade doesn't work. I have tried to start flashing the firware with several SD cards with several file systems, but nothing happens when I insert SD card.

 

The unit has no warranty left. I had the same kind of thing happen to a brand new POD HD500X when it came out. I got a replacement for that from warranty though. This looper on the other hand, having no warranty left and no way to flash..any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi. I have a bit of a problem with a JM4. When I turn the unit on, it says "NO FIRMWARE IN UNIT". followed by "INSERT SD-CARD TO UPGRADE FIRMWARE".

 

I had the same problem yesterday. I just followed the instructions provided here: http://line6.com/support/page/kb/_/effects-controllers/jm4-looper/jm4-209-update-instructions-r397

and the problem was solved in two minutes. The tricky part is to find a suitable sd card (1-2gb)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...