Jump to content
Sign in to follow this  
petersen303

Voulume issues with spider valve HD100 (bogner)

Recommended Posts

I was hoping maybe someone could lend me some knowledge. I bought a used line 6 spider valve HD100 with Bogner tubes not long ago. And I am unable to control of the master volume. 

I wanted to have more manual control over the amp, but as I have read this amp does not work on a manual operation and only with it's presets.

So I did find a nice preset that fits me, and I was able to tweek it some and save it. But when I want to practice in the home, I am unable to get control of the volume, it goes from to low, to blasting in your face with barely a touch of the master volume. Is this a heard of problem? Is it a problem with the amp? Or a preset?

I'm almost guessing it is a preset, because it seems to not do it all of the time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's a section of the se forums just for the SPider Valves, but don't they have a 'channel volume' control as well as the master volume?  The channel volume setting is the one saved in the presets.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...