Jump to content
Sign in to follow this  
Armage6

bought new phone, amplifi remote not syncing tones

Recommended Posts

I’ve bought a new android phone, previously I had another android phone and still have an ipad. whenever I edited a tone on the phone then I found the updated list in my tones on the ipad, and viceversa, they’re in the cloud obviously. Now I have this new phone and there are no tones in my tones tab. I’ve checked i’m logged in with the same account. If I create a tone on the new phone it gets correctly pushed on the other devices, but the all the other tones made previously don’t load on the new phone.

any advice? 

(btw this app is pretty bad anyways)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wait, I've just noticed that tones are pushed ONLY to iOS devices, and not from iOS to Android. is this correct and working as intended? The flaws of this app never cease to amaze

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, cloph said:

please don't post the exact same question in multiple forums at the same time.

 

 

it's because google brought me there but then I realized that there's an amplifi TT forum, which is what I have. Anyways it's about the app, so I guess it's relevant

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...