Jump to content
Sign in to follow this  
giovi2008

Firehawk plugged into amp and / or speaker sounds far away

Recommended Posts

I have been practicing a lot with the firehawk with our band and since lately when I use the 1/4 output directly on my amp the sound sounds far away and tinny. Like it is missing a lot of the spectrum. The same happens when turning it onto a speaker via a monitor. I simply use the AMP setting and not the Line setting (the adjustable knob on the back) so this is not the cause. I have been trying on both 1/4 outputs and I really do not know why, when playing with headphone it sounds normal. I hope you experienced the same and know the solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I got that either my cord was damaged, not inserting all the way, or the jack was damaged.

 

Have you checked all of those?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kilrahii thank you very much for the reply! I will check it out with other cords first yet thanks for the hint! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...