Jump to content
Sign in to follow this  
Unclekenty

Bug Report Procedure

Recommended Posts

I seem to have discovered a 2.8 firmware bug. If you switch the Tap Tempo LED off under Global Settings (Displays), Footswitch 2's LED will become intermittent when switching modes. (if FS 2 block is ON in a preset, and you switch modes, when you switch back the block is still on, but the LED is off. Touch any capacitive switch and FS 2's LED comes back on.) Going into FS TEST mode shows all functions positive for switch, and this only occurs after switching the Tap Temp LED off in Global Settings. Is there a procedure for reporting bugs?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Unclekenty said:

Is there a procedure for reporting bugs?

 

It usually involves whining loudly and at length about the company's motives, the failure of the dev teams to consult a Magic 8 Ball to predict (and subsequently test) every one of the nearly limitless number of usage scenarios and combinations before releasing an update, and most recently, questioning the competence/ usefulness of beta-testers.

 

Oh, and there's also a pinned thread at the top for reporting bugs...;)

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×