Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  

Thank You!




I bought a used TonePort UX2 recently and with Windows 7, I initially had a beast of a time with it.

Messed with my Internet Explorer and maybe other stuff.

(Really my own fault. I neglected to check OS compatibility before I bought it. Now I'm glad I didn't.)


Anyway, wound up uninstalling it with the thought of picking up the battle later. Internet browser back as nature intended.

Couple days ago, I decided to spit out the binky, man up, and find out once and for all if I could make it work with Windows 7 or was it going on Ebay.

Took me about 5 or 6 hours of digging, downloading, dumping, downloading again, etc. (Lotsa operator error in that time, incidentally.)


Thanks to this forum, she now performs perfectly. I LUV this li'l box!

Couldn'ta done it without ya, folks!

Thank you so very much!


That is all.

Please resume rocking in your usual granite-like fashion.

  • Upvote 2

Share this post

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You "Spit out the Binky" hahaah. Sometimes you just have to step back for a bit and then try again, patience and a cool head will always pay off. I had similar problems as you have when I first begun the digital effects territory of life and on top of that I never really had a good analog background or guitar or music background either, lol. Acually it might be better that I don't have experience with analog pedals because you end up learning different habits and may have a harder time learning new things, it's all in the timing I guess. I have the same UX2 you have and like it alot, likley will never sell it.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this