Jump to content
Guitar_Rog

Relay G10 not charging with Yamaha THR30ii

Recommended Posts

Hi, Didn't know which forum to post this question in. I bought a Yamaha THR30ii and a Line 6 relay G10 last friday. The G10 will not charge.

Anyone else experience this problem?

Thx

Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think you probably need to contact Yamaha support. What happens to the transmitter when you plug it in? Does it light up at all? I'm assuming you have the amp turned on and plugged in?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Guitar_Rog said:

Hi Phil, Amp plugged in turned on, G10 red light on, Ive contacted Line 6, Ive read of some  G10's being recalled

 

Recalled? They've never really done a recall on any product that I know of. Do you have any other method to charge the G10 to see if that works? I would be nice to know if it's the transmitter or jack that's not working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...