Jump to content
A19suburban96

Spider V60 no sound out of amplifier

Recommended Posts

Like the title says I’m getting no sound out of my Spider V60 amplifier. I usually use the G10 relay which is fully charged. I’ve tried using the relay and a cable along with different guitars. The results are the same no sound. The amp turns on normally and the tap tuner feature works with both the relay and the cable so I know I’m getting a signal into the amp. I’ve had no other issues before now. The amplifier always stays in one place so it’s not like something could have come loose by moving it around. I’m at a loss with this. Any help would be appreciated. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

After reading other threads with this issue, I gave the reset a try and it worked. I sure hope this isn’t going to be a regular occurrence. Guess I’ll start looking at other more stable amplifiers. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, karlosfandango38 said:

how do you reset?

 

Hold down the Home button to access the settings menu. Scroll down with the encoder to where it says Factory Reset. Scroll to the right and press the encoder knob to hit Yes. Note, this will erase any user created or edited presets. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar problem. my Line 6 spider V 30W. There is no sound from the speaker. from the earpiece sound goes. but it only works on hearing aids. the speaker is dead....  I did update the software to version 2.0. I found the Phones mode menu in the setup. when the phone is over and then back to line mode, the sound works. when I turn off the power and then turn on the amp again, the sound doesn't work. it is always necessary to edit phones mode to phone and then to line to make the speaker work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...