Jump to content
Sign in to follow this  
jamestwhitten

Pod Farm 2.5 Model Pack Problems

Recommended Posts

Hi, I've searched (and tried) all the methods I could find in the forums and still can't get the model packs I bought to show up in Pod Farm. They show up when i log into the License manager but none of the modules appear I still just have access to the standard amps. Please help!!

 

_James

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using the Ilok version, can I change that? or did I just waste $100. I can't find anything saying it shouldn't work with the Ilok version either. What can I do?

 

Thanks

-
James

Share this post


Link to post
Share on other sites

100% certain that the ilok version will NOT use model packs.

with the ilok license you have standard or platinum (which is ALL the model packs)

you'll probably want to return the model packs...

or at least call support and ask them to lead you through your options.

http://line6.com/company/contact/

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue. Purchased FX model pak , all authorized, nothing showing in Pod Farm.

Am i supposed to use the activation code ????

What am i missing here, please?

Thx

Tom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...