Jump to content

Spritanium

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Spritanium last won the day on March 20 2017

Spritanium had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Spritanium

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1
  1. Line 6's official answer to this problem is simply "don't upgrade to Windows 10"? Pathetic. How about they actually keep their software updated instead?
  2. The root of this problem is apparently using a USB 3.0 port - I don't have any USB 2.0 ports because my computer isn't ancient. If anyone has a real fix for the disgusting garbled staticy garbage noise, please advise.
  3. Well congrats Line 6, you've convinced me never to buy another one of your products as long as I live. Windows 10 has been out for years now. Fix it already!
  4. I'm almost ready to just buy some new (non-Line6) hardware for recording, because I've had my recordings on halt for at least a year trying to figure this out. From a clean slate, I download the latest Windows 10 drivers for POD Farm, run the wizard, and choose the GX Drivers. The drivers install successfully. I plug in the POD and the light turns green. I check the Windows audio settings - no input measured by the POD. I open the POD Farm application - no input. The GX is correctly recognized and selected, still no input. I go into device manager to uninstall the drivers to try again. Attempting to uninstall the drivers will cause the dialog to hang requiring a force close. It never uninstalls the drivers. I go to audio settings to switch back to my working audio input. The audio settings dialog hangs requiring a force close. Occasionally, audio settings won't even open, and even if I switch back to my not-bad sound card, it ceases to function as long as the POD is involved. The POD is now completely unplugged and all audio is broken on my system. If through some miracle of settings-tweaking I am able to get the input measured at all, the signal is INCREDIBLY distorted/corrupted (110% unusable) And some answers to what I anticipate will be frequently asked questions... The Line 6 License Manager is installed, both the PC and the device are authorized properly. I am installing the hardware properly, I've done this countless times on Windows 7 and it always worked fine. I have tried multiple USB ports. I have tried multiple guitar cables. I have tried multiple guitars. I don't have another USB printer cable, but this one was purchased solely for the GX, it's only been used for the GX, and it's worked in the past. Any ideas or am I just done trying?
  5. This is driving me crazy. My GX distorts all sound that goes through it, guitar or otherwise, ONLY on my desktop with Windows 10. On my laptop, it works as expected. The distorted sound is this haunting metallic twang that is really pissing me off. I've installed the latest drivers that "fix" Windows 10 compatibility. Do I have any hope for a working product?
×
×
  • Create New...