Jump to content

jeffois77

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About jeffois77

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Registered Products
    1
  1. jeffois77

    Functionality With Fbv Shortboard Mk Ii

    Guess I'll save my Amplifi rig for recording and practicing, I just picked up a H&K Grandmeister 36 for live applications. I can't have 3 second switch times. Thankfully, I can use my iOS devices for both amps, too :-) Bulding my arsenal back up yet again!
  2. jeffois77

    Amplify studio/live post 2

    I have live questions as well, as the channel switching is very laggy, making a live performace impossible at this point. I don't expect to have my iPad hooked up to the amp at all live, I will load all my presets and save to hardware well before all that. And no stage I'm gonna be on will ever warrant a wireless set up so I'm not really worried about that. It's just the severe lag, inconsistency, and inaccuracy of channel switching on the FBV MKII that has me worried I'm gonna have to buy a gigging amp and just use this for practicing and recording. Also, anyone expecting to use this amp alone without mic'ing it through the PA is insane. Yes it gets loud, but you still gotta mix it in the PA if you want real presence. Recording with the Amplifi has been a dream, whether I'm mic'ing the cab or going direct in, it sounds great either way. Recorded an entire album already with this amp, have no complaints. But man, a live application is getting me a bit nervous.
  3. jeffois77

    Functionality With Fbv Shortboard Mk Ii

    Has anyone successfully gigged with an Amplifi and the FBV shortboard MkII? I just recorded an entire album with it and we tried to practice live and the delay in channel switching renders the whole setup useless, sometimes it's immediate, sometimes it feels like a good 2 seconds before it switches over. No way I can pull this off live if that's the case. I need INSTANT switching. I noticed if I hold a switch down for 1-2 seconds, then release, it'll switch right on the release and it's spot on, but any longer than that, it won't switch at all. However, I have enough counts in my head as is, and I'm not trying to count my footswitch timing as well. Does unpairing the IOS device actually fix this issue as stated above?
  4. jeffois77

    App Loses Connection With Amp

    I had the same problem and had to replace the amp to get it to work, so there are definitely some faulty units out there...
  5. jeffois77

    Android App

    As soon as I am proficient with my copy of ProTools MP9, I'm gonna be upgrading, but right now, there's tons of stuff in here that I have no clue about. However, I am coming up with some awesome tunes using the built in drum samples, a synth emulater on my iPad, and down to 2 mics on the Amplifi. Blowing people away with this set up!
  6. jeffois77

    Amplifi Update Available (bluetooth Fixes)

    Exchanged the amp today, brought new one home, powered it up, connected via my iPad 2 and the bluetooth as well as the amp portion connected immediately upon launching the app. Update: powered everything down, started from scratch, 2 for 2, immediate connection...this is so much nicer! Bonus: Now I have a brand new iPad Mini Air 32GB :)
  7. jeffois77

    Amplifi Update Available (bluetooth Fixes)

    No worries, wasn't directing my frustrations at you. Yeah, I can't even highlight it when it says None.
  8. jeffois77

    Amplifi Update Available (bluetooth Fixes)

    Not with this one....my local guitarcenter has 4 in stock now and they're replacing mine tomorrow. 2 IOS devices (one brand new out of the box today) with the exact same problem. It's not like I don't know how to use this stuff, it's insulting at a point. I can figure most stuff out, but not this...it's just not working :(
  9. jeffois77

    Amplifi Update Available (bluetooth Fixes)

    Yep, it shows up there but all else is grayed out. Just bought a brand new iPad Air. Brought it home, unboxed it, set it up, installed the Amplifi Remote App....same exact thing is happening. My amp is faulty...updating my support ticket. Brand new IOS device, out of the box. Bluetooth connects immediately, but no amp connect, it just says NONE under Amplifi. This has to be a bad amp.....taking it back to the store tomorrow.
  10. jeffois77

    A Macbook Pro And The Amplifi!

    Good playing. Good videos. Appreciate it.
  11. jeffois77

    Android App

    I love the constant "It's not an HD, it's not a DT" statements, I don't even know WTH that means. All I know is that everyone who has heard it says it sounds amazing. Two professional studios are already looking to have these as standard equipment. I guess if it doesn't have the acronym you want, then it's not good enough... Back to point, would love an Android app, but not necessary. Luckily I have more money than Lanceg13 too... :P
  12. jeffois77

    Amplifi Update Available (bluetooth Fixes)

    In the iPad's Bluetooth settings, the IOS has no trouble seeing the Amplifi and immediately connects (and says CONNECTED) as soon as it sees it. Then I launch the app and nothing happens. All I see is NONE. I close the app, re-open it, still the same. NONE. No sync attempt, no connected, no nothing, it just sits here as if there is no connection whatsoever. However, like I said, I can still stream music from my library to the amp...so it's just the Guitar AMP part of it. Heading out for a new iPad now...
  13. jeffois77

    Amplifi Update Available (bluetooth Fixes)

    I'm not switching or minimizing apps. I turn the amp on. I press the bluetooth button. I bluetooth connect on my iPad. The light turns solid blue. The amp features are grayed out. There is a NONE under Amplifi, yet I can still play music through it. The only app running or not running is the Amplifi Remote App. Re-opening the app after the double tap and swipe up to close doesn't fix it either. The bluetooth light on the amp remains solid, but the app does not sync with the amp until I do this more than a dozen times, everything remains grayed out as my hair gets grayer too. I just want to play... If it does the same thing with a brand new iPad (we'll know later this afternoon), I'm sending this thing back for a replacement since it seems no one else is having this problem.
  14. jeffois77

    Amplifi Update Available (bluetooth Fixes)

    Not sure if I'm articulating the issue well enough. The bluetooth connects just fine and music can be played through the amp all day long. It's the actual remote AMP sync, tone editor, etc are all grayed out even while I can still stream music. The remote amp control features is what's not working for me until I powercycle everything 25 times. Latest IOS, iPad 2 (Retina), and I've factory reset the Amplifi already, with latest flash as well. No Change. I'm buying a new iPad today just to test a second IOS device.
  15. jeffois77

    The To Be Used Later Usb Port....

    I just got a response from support to try a factory reset on the amp itself. Did so and I connected immediately...still testing....need to power everything down and see what happens. Update: good news - shut down the app (swipe up), turned off IOS bluetooth. Turned it back on. Bluetooth immediately re-connected, started the app and amp is already synced up and all is good... Nevermind...powered everything down and turned everything back on as if I had just got home from work and the Amplifi bluetooth immediately connects but it still says NONE in the app under Amplifi. There's no amp sync going on here... Update: Powered everything down AGAIN and it worked this time... Intermittent problems are always the worst ones to troubleshoot....
×